Η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) κατακεραυνώνει τον Αποστόλου

285

Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων

15 Φεβρουαρίου 2017

                                                                                               Δελτίο Τύπου

Δυστηχώς ο κύριος ΥΠΑΑΤ τείνει να αναδειχτεί σε ΔΗΜΙΟ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ και μακράν ο
χειρότερος ΥΠΑΑΤ των τελευταίων χρόνων!!

Αποφέυγει όπως  «ο διάβολος το λιβάνι» να ακούσει τα προβλήματα των κτηνοτρόφων και συγχρόνως εφαρμόζοντας τις στρεβλές αποφάσεις των καρεκλοκένταυρων συνεργατών του (γραμματείς του ΥΠΑΑΤ και επιτελείς του ΟΠΕΚΕΠΕ) οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ και δη την εκτατική σε ΑΦΑΝΙΣΜΟ!!

Υποσχέθηκε λύση στο θέμα των βοσκοτόπων και αντ’ αυτου περιέπλεξε τα πράγματα με αποτέλεσμα την δραματική μείωση της εξισωτικής αποζημείωσης έως και 70% όταν για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους αύξησε τους δικαιούχους από 80.000 σε 320.000!!!

Με αυτόν τον τρόπο δημιούργησε τους ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ καθώς κάποιος ο οποίος μπόρει να μένει στο Κολωνάκι ,η περίφημη τεχνική λύση των μαθητευόμενωνμάγων του ΟΠΕΚΕΠΕ ως δια μαγείας του έδωσε βοσκότοπο και τον έχρισε αυτομάτως δικαιούχο!!!!

Έτσι ακριβώς και η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ που ανακοίνωσε το ΥΠΑΑΤ είναι μια μεγάλη ΑΠΑΤΗ καθώς η αμαρτία των ιστορικών δικαιωμάτων και η τεχνική λύση οδηγεί στον αποκλεισμό πολλών κτηνοτρόφων αλλά και εκείνοι που θα πληρωθούν αφού εγκριθούν θα πληρωθούν με βάση τον βοσκότοπο!!Και μειωμένος βοσκότοπος σημαίνει μειωμένη επιδότηση!!

Γιατί πολύ απλά αν κάποιος είναι κάτοχος 200 προβάτων ,με βάση τον βοσκότοπο θα πληρωθεί για 30 περίπου ζώα ,ενώ την ίδια στιγμή θα πληρώνει για αγορά ζωοτροφών(βιολογικών) για 200 ζώα και τον οργανισμό πιστοποίησης(μελετητή) επίσης για 200 ζώα!!

Τα έξοδα δηλαδή θα είναι μεγαλύτερα από την επιδότηση ΑΝ αυτή εγκριθεί και όποτε εγκριθεί!!

Ακόμη με βάση την πυκνότητα βόσκησης μπορεί να υπάρξουν μεγάλες αποκλίσεις από Περιφέρεια σε Περιφέρεια!!

Σε ότι αφορά δε την επιστροφή του Ε.Φ.Κ(ειδικό φόρο κατανάλωσης) οι ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ δεν πληρώθηκαν ούτε σε ποσοστό 10% και ούτε ξέρουν πόσα χρήματα δικαιούνται ούτε που πήγαν αυτά τα χρήματα!!

ΔΥΣΤΗΧΩΣ τα δύο τελευταία χρόνια η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ είναι «ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ»

ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ??

ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ??

ΔΟΛΟΣ??

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!

ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΜΕΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ!!

Γιατί πρέπει να ζήσουμε και θα ζήσουμε!!

 

Για το Δ.Σ. της Π.Ε.Κ.

 

Ο πρόεδρος                                                                                           Η γενική γραμματέας

Κύρτσιος Στέργιος                                                                               Σιδηροπούλου ΕλπίδαΗ ομάδα του Agrotes.eu απαρτίζεται από εξιδεικευμένα άτομα στο χώρο της κτηνιατρικής, της ζωοτεχνίας, της γεωπονίας, των επενδύσεων, της κτηνοτροφίας, της γεωργίας και της μελισσοκομίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *