ΟΓΑ οικογενειακά επιδόματα 2017: Πότε πληρώνεται η πρώτη δόση

4646

Όλο και πιο κοντά έρχεται η πληρωμή για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ (επίδομα τέκνων και πολυτεκνικά επιδόματα) αφού το υπουργείο Εργασίας σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika ειδήσεις ενέκρινε την δέσμευση 173,5 εκατ ευρώ για την πληρωμή της Α δόσης για το 2017 και την αποπληρωμή των εκκρεμοτήτων του περσινού επιδόματος.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε η δεσμευση πίστωσης ύψους 173,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να επιχορηγηθεί ο ΟΓΑ για την καταβολή του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων για το Α ‘τρίμηνο του 2017, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών. Ακόμη δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία πίστωσης των χρημάτων ενώ πάντα σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika ειδήσεις, ο στόχος παραμένει να δοθεί η Α δόση για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ πριν από την 16η Απριλίου, έτσι ώστε να στηριχθούν τα χιλιάδες νοικοκυριά, που λαμβάνουν το συγκεκριμένο βοήθημα, ενόψει των εορταστικών ημερών.

Την Αδόση από τα επιδόματα θα λάβουν όλοι οι περσινοί δικαιούχοι ενώ οι νέοι δικαιούχοι θα πρέπει να περιμένουν την υποβολή του νέου εντύπου Α21 μέσω του TAXISnet. Η υποβολή αιτήσεων μέσω του εντύπου Α21 για το 2017 θα ξεκινήσει μαζί με τις φετινές φορολογικές δηλώσεις στο τέλος του Απριλίου όπως άλλωστε έχει κάνει γνωστό η ηγεσία του οικονομικού επιτελείου.

Υπενθυμίζεται ότι το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων κυμαίνεται από 13 έως 40 ευρώ το μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των ανήλικων τέκνων και το οικογενειακό εισόδημα. Το ειδικό επίδομα στήριξης τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών ανέρχεται στο ποσό των 500 ευρώ ετησίως και χορηγείται σε τρεις δόσεις τον χρόνο.

Τα επιδόματα χορηγούνται σε όσους έχουν παιδιά κάτω των 18 ή 19 ετών εφόσον φοιτούν στη μέση εκπαίδευση ή 24 ετών εφόσον σπουδάζουν ή έχουν πάνω από 67% αναπηρίας ποσοστό. Δείτε αναλυτικά τα ποσά για το επίδομα τέκνων του ΟΓΑ

dikaiologitika.grΗ ομάδα του Agrotes.eu απαρτίζεται από εξιδεικευμένα άτομα στο χώρο της κτηνιατρικής, της ζωοτεχνίας, της γεωπονίας, των επενδύσεων, της κτηνοτροφίας, της γεωργίας και της μελισσοκομίας.


2 thoughts on “ΟΓΑ οικογενειακά επιδόματα 2017: Πότε πληρώνεται η πρώτη δόση

  1. ΝΊΚΟΣ

    ΨΙΛΟΥΣ ΣΤΑ ΆΧΥΡΑ!ΧΡΩΣΤΆΝΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΌΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2014!!! ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ, ΕΛΓΑ, ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΆΣΟΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΈΣΕΙΣ ΧΡΗΜΆΤΩΝ!!ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΎΣΑΝ ΜΑΣ ΠΉΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΌΔΙ!ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΚΑ ΕΠΊΔΟΜΑΤΑ???ΔΕΝ ΤΑ ΘΈΛΟΥΜΕ!!!ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΆΝΕ!!!! ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΉΣΟΥΝ ΑΛΛΆ Η ΨΥΧΙΚΉ ΟΔΎΝΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΑΙ!

  2. τζιρ

    Tα πιονια του σοιμπλε .Μας κοβουνε το ρευμα με τρια ανιληκα παιδια και μας χρωστανε λευτα απο το 2014.Και μας λεει ο τσιπρας οτι ειναι ο πιο αριστερος .κυριε τσιπρα εισαι ο μεγαλυτερος γερμανοτσολιας που περασε απο την ΕΛΛΑΔΑ .Ολα τα υπογραψες ξευτιλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *