Η ISUZU στοχεύει σταθερά στην κορυφή με το νέο D-Max

856

Σας αποκαλύπτουμε τη νέα γενιά του Isuzu D-Max που αναμένεται μέσα στις αρχές του 2017 και στην ελληνική αγορά, με πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς σε σχέση με τον προκάτοχο του.

 Μέσα στο 10μηνο του 2016, το Isuzu D-Max πλασάρεται στην κορυφαία σε πωλήσεις 5άδα στα Pick-Up της ελληνικής αγοράς, συνεχίζοντας την αύξηση των πωλήσεων του σε σχέση με το περασμένο έτος (+10,40%), όπως και όλες τις τελευταίες χρονιές, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ.
Η πληρότητα των εκδόσεων αναφορικά με τους τύπους της καμπίνας, καθώς και οι εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες (ωφέλιμο φορτίο έως και άνω των 1.150 κιλών), αποτελούν ορισμένα από τα βασικά ατού του, χωρίς να παραβλέπουμε την εξαιρετική οδική του συμπεριφορά επί παντός εδάφους, τον ολιγαρκή σε καύσιμο πετρελαιοκινητήρα των 2,5λτ. και φυσικά, το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.
Ωστόσο, δεδομένης της πλήρους ανανέωσης των σημαντικότερων ανταγωνιστών του (Toyota Hilux, Nissan Navara, Ford Ranger, Mitsubishi L200, VW Amarok) καθώς και την αναμενόμενη παρουσίαση νέων Pick-Up από εταιρείες όπως η Mercedes-Benz, Renault, Peugeot-Citroen κ.ο.κ., η Isuzu δεν θα μπορούσε να παραμείνει άπραγη, ευελπιστώντας να διατηρήσει τα πολύ καλά μερίδια αγοράς της και στις διάφορες αγορές της ΕΕ.
Υπό αυτό το πρίσμα, οι πρώτες εικόνες και πληροφορίες που έχουμε στη διάθεση μας αναφορικά με τη νέα γενιά του μοντέλου, που αναμένεται μάλιστα στην Ελλάδα από τις αρχές Μαρτίου, καθιστούν σαφές πως η Isuzu δεν έχει επικεντρωθεί απλώς στην ανανέωση του D-Max αλλά έχει σαφείς βλέψεις για την κορυφή των πωλήσεων της ιδιαίτερα ανταγωνιστικής αυτής κατηγορίας ελαφρών επαγγελματικών.

autotriti


TAG

Η ομάδα του Agrotes.eu απαρτίζεται από εξιδεικευμένα άτομα στο χώρο της κτηνιατρικής, της ζωοτεχνίας, της γεωπονίας, των επενδύσεων, της κτηνοτροφίας, της γεωργίας και της μελισσοκομίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *