0 Shares 1 Views 4 Comments
00:00:00
27 Jun

Η απάντηση της Μυρτώς Λύκα στον Βαγγέλη Μπούτα

20 Δεκεμβρίου 2015
1 Views 4

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας Μυρτώ Λύκα απαντάει στον Βαγγέλη Μπούτα με έντονο ύφος για όσα είπε για την ίδια σε μια από της ομιλίες του:

Παραθέτουμε αυτούσια την δήλωση της:

 

Αγαπητέ Βαγγέλη Μπούτα,

Δεν έτυχε να γνωριστούμε ποτέ από κοντά. Έμαθα όμως ότι αναφέρθηκες σε μια ομιλία σου σε μένα οπότε θα δώσω και εγώ την απάντηση δημόσια μιας και σίγουρα θα στην μεταφέρουν.

Καταρχάς μεγάλη μου τιμή που μίλησες για μένα. Τις απόψεις μου τις έχω κάνει γνώστες παντού, όποτε δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεύτερον το επώνυμο μου είναι Λύκα και όχι Γλύκα μιας και δεν είμαι καθόλου γλυκιά. Οι φίλοι μου λένε ότι είμαι ξινή και νευρικιά. Χαίρομαι που επιτέλους αποφάσισες να βγεις στον δρόμο και να διεκδικήσεις αν και αυτά που ζητάς σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτά. Εξάλλου πάντα έτσι έκανες. Παρόλα αυτά σε αυτόν τον αγώνα χρήσιμοι είναι όλοι.

Όσων αφορά τις δηλώσεις μου για 13% ΦΠΑ, ναι μένω σε αυτές. Δεν μπορεί να ζητάς 0% φορολογία σε ένα κράτος που καταρρέει. Στρέφεις τις υπόλοιπες τάξεις εναντίον μας. Δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει και πολύ το αντίθετο αυτό θέλεις μάλλον να πετύχεις. Δικαίωμα σου αλλά δεν θα πληρώσουμε οι υπόλοιποι για σένα. Εξαγριώνεις τον κόσμο και ξεσπάει σε μας. Στο τέλος της θητείας μου θα κριθώ από τα μέλη του συλλόγου και εκεί θα δούμε αν είμαι σωστή η όχι. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά κινήσεις εντυπωσιασμού ότι απορείς έχεις το κινητό μου είναι πάντα ανοιχτό και εγώ στη διάθεση σου. Μην ξεχνάς ότι και εγώ μπορώ να πετάξω δηλητήριο και πίστεψε με θα κάψει αν το κάνω.

Τέλος θέλω να σου πω ότι κατάγομαι από κτηνοτροφική οικογένεια και είμαι κτηνοτρόφος. Ξέρω πολύ καλά τις δυσκολίες του επαγγέλματος καθώς και τι σημαίνει. Δεν έχω να ταΐσω τα ζώα μου εσύ ξέρεις;

Όλα αυτά φιλικά μιας και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.

Ίσως σε ενδιαφέρει

Από 13 Ιουλίου οι αιτήσεις για τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων
Αγροτικά Νέα
32 views
Αγροτικά Νέα
32 views

Από 13 Ιουλίου οι αιτήσεις για τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων

agrotesadmin - 26 Ιουνίου 2017

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, εξέδωσε στις 22/06/2017 την προκήρυξη του υπομέτρου 4.2 «Στήριξη για επενδύσεις στη…

Όλες οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ μέχρι το τέλος της εβδομάδας
Αγροτικά Νέα
40 views
Αγροτικά Νέα
40 views

Όλες οι πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ μέχρι το τέλος της εβδομάδας

agrotesadmin - 26 Ιουνίου 2017

Ένα πακέτο πληρωμών, που υπολογίζεται περί τα 30 εκατ. ευρώ και θα περιλαμβάνει τα υπόλοιπα από την ενιαία ενίσχυση και τις συνδεδεμένες του 2016, έχουν προγραμματίσει για…

Πληρωμή αποζημιώσεων ύψους 145,1 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ
Αγροτικά Νέα
28 views
Αγροτικά Νέα
28 views

Πληρωμή αποζημιώσεων ύψους 145,1 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ

agrotesadmin - 26 Ιουνίου 2017

Πληρωμή Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων (ΚΟΕ- ΠΣΕΑ) Ύψους 145.102,37 ευρώ από τον ΕΛ.Γ.Α. Μια νέα πληρωμή Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων (ΚΟΕ) για το πρόγραμμα «Πυρκαγιές 2013» πρόκειται να πραγματοποιήσει…

4 Σχολια

  1. Όχι ρε κοπελιά! Μη του μιλάς έτσι του παιδιου, και το στενοχωρείΣ δεν κάνει χρονιάρες μέρες! Ξέρεις τι κόπο θέλει να πείσεις , τα λεβέντοπαιδά του καφενειου να βγούνε στο δρόμο. Οι αριστεροί της πλάκας, και του βολεματος με τις πλάτες της δεξιάς. Άσε από 《αγωνες》χωρτασε το τομάρι μας.παρεπιπτοντως. μου άρεσε το σχόλιο περί φορολογίας.

    Reply
  2. Κυρία Γλύκα ή Λύκα (το ίδιο κάνει, ΑΝΑΧΩΜΑ είσαι), ενημερώσου πρώτα σωστά, τι είπε ο Μπούτας κι άσε το γλείψιμο στον Ξετσίπωτο!

    Reply

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Περισσότερα από αυτή την κατηγορία