0 Shares 67 Views 4 Comments
00:00:00
24 Aug

Η απάντηση της Μυρτώς Λύκα στον Βαγγέλη Μπούτα

20 Δεκεμβρίου 2015
67 Views 4

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας Μυρτώ Λύκα απαντάει στον Βαγγέλη Μπούτα με έντονο ύφος για όσα είπε για την ίδια σε μια από της ομιλίες του:

Παραθέτουμε αυτούσια την δήλωση της:

 

Αγαπητέ Βαγγέλη Μπούτα,

Δεν έτυχε να γνωριστούμε ποτέ από κοντά. Έμαθα όμως ότι αναφέρθηκες σε μια ομιλία σου σε μένα οπότε θα δώσω και εγώ την απάντηση δημόσια μιας και σίγουρα θα στην μεταφέρουν.

Καταρχάς μεγάλη μου τιμή που μίλησες για μένα. Τις απόψεις μου τις έχω κάνει γνώστες παντού, όποτε δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεύτερον το επώνυμο μου είναι Λύκα και όχι Γλύκα μιας και δεν είμαι καθόλου γλυκιά. Οι φίλοι μου λένε ότι είμαι ξινή και νευρικιά. Χαίρομαι που επιτέλους αποφάσισες να βγεις στον δρόμο και να διεκδικήσεις αν και αυτά που ζητάς σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτά. Εξάλλου πάντα έτσι έκανες. Παρόλα αυτά σε αυτόν τον αγώνα χρήσιμοι είναι όλοι.

Όσων αφορά τις δηλώσεις μου για 13% ΦΠΑ, ναι μένω σε αυτές. Δεν μπορεί να ζητάς 0% φορολογία σε ένα κράτος που καταρρέει. Στρέφεις τις υπόλοιπες τάξεις εναντίον μας. Δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει και πολύ το αντίθετο αυτό θέλεις μάλλον να πετύχεις. Δικαίωμα σου αλλά δεν θα πληρώσουμε οι υπόλοιποι για σένα. Εξαγριώνεις τον κόσμο και ξεσπάει σε μας. Στο τέλος της θητείας μου θα κριθώ από τα μέλη του συλλόγου και εκεί θα δούμε αν είμαι σωστή η όχι. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά κινήσεις εντυπωσιασμού ότι απορείς έχεις το κινητό μου είναι πάντα ανοιχτό και εγώ στη διάθεση σου. Μην ξεχνάς ότι και εγώ μπορώ να πετάξω δηλητήριο και πίστεψε με θα κάψει αν το κάνω.

Τέλος θέλω να σου πω ότι κατάγομαι από κτηνοτροφική οικογένεια και είμαι κτηνοτρόφος. Ξέρω πολύ καλά τις δυσκολίες του επαγγέλματος καθώς και τι σημαίνει. Δεν έχω να ταΐσω τα ζώα μου εσύ ξέρεις;

Όλα αυτά φιλικά μιας και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.

Ίσως σε ενδιαφέρει

1,8 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για την αντιμετώπισης ζωονόσων στην Ελλάδα
Αγροτικά Νέα
103 views
Αγροτικά Νέα
103 views

1,8 εκατ. ευρώ από την ΕΕ για την αντιμετώπισης ζωονόσων στην Ελλάδα

agrotesadmin - 24 Αυγούστου 2017

Η Κομισιόν έχει εκδώσει ειδική απόφαση επιχορήγησης προς την Ελλάδα, ύψους 1.836.877 ευρώ, για την περίοδο 1η Απριλίου 2017 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018, με σκοπό τη χρηματοδότηση…

Μήνυμα για μειώσεις στην τιμή του γάλακτος!
Αγροτικά Νέα
456 views
Αγροτικά Νέα
456 views

Μήνυμα για μειώσεις στην τιμή του γάλακτος!

agrotesadmin - 24 Αυγούστου 2017

Συγχαρητήρια για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας στη συγκρότηση της Διεπαγγελματικής για τη Φέτα έδωσε στον πρόεδρό της κ. Νίκο Παλάσκα, ο…

Προκήρυξη τοπικών προγραμμάτων Leader με νέα απόφαση
Αγροτικά Νέα
992 views
Αγροτικά Νέα
992 views

Προκήρυξη τοπικών προγραμμάτων Leader με νέα απόφαση

agrotesadmin - 23 Αυγούστου 2017

Με απόφαση του ΥΠΑΑΤ θεσπίστηκαν οι κανόνες και οι διαδικασίες για την εφαρμογή του υπομέτρου 19.4, του Μέτρου 19 LEADER/CLLD (Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, ΤΑΠΤοΚ).…

4 Σχολια

  1. Όχι ρε κοπελιά! Μη του μιλάς έτσι του παιδιου, και το στενοχωρείΣ δεν κάνει χρονιάρες μέρες! Ξέρεις τι κόπο θέλει να πείσεις , τα λεβέντοπαιδά του καφενειου να βγούνε στο δρόμο. Οι αριστεροί της πλάκας, και του βολεματος με τις πλάτες της δεξιάς. Άσε από 《αγωνες》χωρτασε το τομάρι μας.παρεπιπτοντως. μου άρεσε το σχόλιο περί φορολογίας.

    Reply
  2. Κυρία Γλύκα ή Λύκα (το ίδιο κάνει, ΑΝΑΧΩΜΑ είσαι), ενημερώσου πρώτα σωστά, τι είπε ο Μπούτας κι άσε το γλείψιμο στον Ξετσίπωτο!

    Reply

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Περισσότερα από αυτή την κατηγορία