Η απάντηση της Μυρτώς Λύκα στον Βαγγέλη Μπούτα

1104

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, η πρόεδρος των Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας Μυρτώ Λύκα απαντάει στον Βαγγέλη Μπούτα με έντονο ύφος για όσα είπε για την ίδια σε μια από της ομιλίες του:

Παραθέτουμε αυτούσια την δήλωση της:

 

Αγαπητέ Βαγγέλη Μπούτα,

Δεν έτυχε να γνωριστούμε ποτέ από κοντά. Έμαθα όμως ότι αναφέρθηκες σε μια ομιλία σου σε μένα οπότε θα δώσω και εγώ την απάντηση δημόσια μιας και σίγουρα θα στην μεταφέρουν.

Καταρχάς μεγάλη μου τιμή που μίλησες για μένα. Τις απόψεις μου τις έχω κάνει γνώστες παντού, όποτε δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεύτερον το επώνυμο μου είναι Λύκα και όχι Γλύκα μιας και δεν είμαι καθόλου γλυκιά. Οι φίλοι μου λένε ότι είμαι ξινή και νευρικιά. Χαίρομαι που επιτέλους αποφάσισες να βγεις στον δρόμο και να διεκδικήσεις αν και αυτά που ζητάς σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτά. Εξάλλου πάντα έτσι έκανες. Παρόλα αυτά σε αυτόν τον αγώνα χρήσιμοι είναι όλοι.

Όσων αφορά τις δηλώσεις μου για 13% ΦΠΑ, ναι μένω σε αυτές. Δεν μπορεί να ζητάς 0% φορολογία σε ένα κράτος που καταρρέει. Στρέφεις τις υπόλοιπες τάξεις εναντίον μας. Δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει και πολύ το αντίθετο αυτό θέλεις μάλλον να πετύχεις. Δικαίωμα σου αλλά δεν θα πληρώσουμε οι υπόλοιποι για σένα. Εξαγριώνεις τον κόσμο και ξεσπάει σε μας. Στο τέλος της θητείας μου θα κριθώ από τα μέλη του συλλόγου και εκεί θα δούμε αν είμαι σωστή η όχι. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά κινήσεις εντυπωσιασμού ότι απορείς έχεις το κινητό μου είναι πάντα ανοιχτό και εγώ στη διάθεση σου. Μην ξεχνάς ότι και εγώ μπορώ να πετάξω δηλητήριο και πίστεψε με θα κάψει αν το κάνω.

Τέλος θέλω να σου πω ότι κατάγομαι από κτηνοτροφική οικογένεια και είμαι κτηνοτρόφος. Ξέρω πολύ καλά τις δυσκολίες του επαγγέλματος καθώς και τι σημαίνει. Δεν έχω να ταΐσω τα ζώα μου εσύ ξέρεις;

Όλα αυτά φιλικά μιας και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.Η ομάδα του Agrotes.eu απαρτίζεται από εξιδεικευμένα άτομα στο χώρο της κτηνιατρικής, της ζωοτεχνίας, της γεωπονίας, των επενδύσεων, της κτηνοτροφίας, της γεωργίας και της μελισσοκομίας.


4 thoughts on “Η απάντηση της Μυρτώς Λύκα στον Βαγγέλη Μπούτα

  1. Βασίλης

    Όχι ρε κοπελιά! Μη του μιλάς έτσι του παιδιου, και το στενοχωρείΣ δεν κάνει χρονιάρες μέρες! Ξέρεις τι κόπο θέλει να πείσεις , τα λεβέντοπαιδά του καφενειου να βγούνε στο δρόμο. Οι αριστεροί της πλάκας, και του βολεματος με τις πλάτες της δεξιάς. Άσε από 《αγωνες》χωρτασε το τομάρι μας.παρεπιπτοντως. μου άρεσε το σχόλιο περί φορολογίας.

  2. Πανα Γιώτης

    Κυρία Γλύκα ή Λύκα (το ίδιο κάνει, ΑΝΑΧΩΜΑ είσαι), ενημερώσου πρώτα σωστά, τι είπε ο Μπούτας κι άσε το γλείψιμο στον Ξετσίπωτο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *