Έρχεται το Renault Alaskan

515

Η Renault επιβεβαίωσε και επίσημα πως στην προσεχή 87η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα παρουσιάσει και το νέο Pick-Up της με την ονομασία «Alaskan», λίγο πριν το λανσάρισμα του στην ΕΕ.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, μια από τις πιο σημαντικές νέες προτάσεις στην αγορά των Pick-Up, το Renault Alaskan, αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στο 2ο 6μηνο του 2017.
Τα οχήματα του Alaskan που αναμένεται να διατεθούν στις διάφορες αγορές της ΕΕ θα κατασκευάζονται στη γραμμή παραγωγής της Nissan στη Βαρκελώνη ενώ, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το ίδιο αναμένεται να ισχύει και για τις σχετικές εκδόσεις του Mercedes-Benz X-Class.
Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση για το λανσάρισμα του Alaskan στην ΕΕ έχει ληφθεί από τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία και μια επιπλέον ένδειξη για αυτό αποτελεί το γεγονός ότι, το νέο Renault Alaskan αναμένεται να δώσει το δυναμικό παρόν στην προσεχή 87η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που ξεκινά πολύ σύντομα.
pro.autotriti.grΗ ομάδα του Agrotes.eu απαρτίζεται από εξιδεικευμένα άτομα στο χώρο της κτηνιατρικής, της ζωοτεχνίας, της γεωπονίας, των επενδύσεων, της κτηνοτροφίας, της γεωργίας και της μελισσοκομίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *